U bevindt zich op: Particulier. Klik hier voor Zakelijk.

Dream Well Particulier

Voor al uw slaapsystemen en stofferingen!

 

Dream Well bv is sinds 2006 een producerend en dienstverlenend bedrijf dat gevestigd is in Werkendam. Alle producten worden in eigen beheer gemaakt. Dream Well heeft zich gespecialiseerd in de particuliere markt voor wat betreft slaapsystemen en stoffering. Wij doen direct zaken met particulieren. Wij adviseren de klant en leveren de eindproducten.

 

ONZE WERKWIJZE

 

 

 • Slaapsystemen

  Slaapsystemen

  Slaapsystemen omvat alles wat met slapen te maken heeft. Boxspring, lattenbodem of ledikant, voorzien van een matras. Aangevuld met bedlinnen, hoofdkussens en dekbedden. Dream Well zet zich volledig in om aan uw wensen te voldoen. We produceren in eigen beheer en zijn hierdoor in staat om zowel standaard producten als maatwerk te leveren.

  Lees meer

 • Stoffering

  Stoffering

  Dreamwell verzorgt de (her)stoffering van het slaap- en/of zitgedeelte van uw caravan of camper en aan boord van uw jacht of sloep. Daarnaast stofferen wij meubilair, leveren wij gordijnen op maat en maken we comfortabele zitkussens en lounge kussens.

  Lees meer

 • Werkwijze

  Werkwijze

  Naast de standaard maten die gehanteerd worden binnen de matrassen wereld, is het bij ons mogelijk ieder soort matras volledig op maat te laten maken. Zo zijn wij gespecialiseerd in het maken van matrassen voor caravans en campers, boten en hotels. Of het nu gaat om een ronding in uw matras, een bepaalde hoek, een schuine kant of zelfs een complete slaapbank, wij zorgen ervoor dat het precies wordt zoals u het wilt.

  Lees meer

Binnen één dag een nieuw matras in uw boot? Maak met ons een afspraak en kom naar de haven van Werkendam. Geniet van de prachtige omgeving, een gezellig terras of ga winkelen in het centrum. Ondertussen maken wij voor uw boot een perfect passend en comfortabel nieuw matras. Bent u benieuwd hoe dit precies in zijn werk gaat? Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

 

Contact

Wist u dat wij dealer zijn van Baby en Tiener Megastore in Sliedrecht en Capelle a/d IJssel? Vol trots mogen wij zeggen dat in deze winkels een schitterend uitgebreid assortiment te vinden is van onze baby en tiener matrassen. Variërend in de maten 60x120 tot en met 90x200. De medewerkers van Baby en Tiener adviseren u graag in de juiste matras keuze.

 

 

Contact

Probeer nu onze nieuwe kussensloop van Sleepfresh! Bescherm uw kussen tegen zweetplekken, stof, vuil en onaangename geurtjes. Sleepfresh is zeer absorberend, ademend en ondoordringbaar voor zweet. Leverbaar in verschillende maten.

 

 

 

 

Contact