U bevindt zich op: Zakelijk. Klik hier voor Particulier

 

 

Boxspring

In hotels en de scheepvaart is de boxspring nauwelijks meer weg te denken. Het geeft een chique uitstraling en tegelijkertijd kunnen uw gasten optimaal genieten van een heerlijk comfort. Er zijn echter een aantal aspecten waar rekening mee gehouden dient te worden. Aspecten waar u zelf misschien al een keer tegen aan bent gelopen. Een boxspring kan namelijk erg zwaar zijn in gewicht, besmettelijk zijn voor vuil of niet robuust genoeg zijn. Dream Well denkt graag met u mee. Voor de zakelijke markt hanteren wij in principe twee soorten boxspring combinaties. Natuurlijk kan er in overleg met u ook gekeken worden naar andere mogelijkheden.

 

Vlakke gestoffeerde boxspring

Deze boxspring heeft als basis een sterke, houten bodemplaat. De "box" is voorzien van een 7-zone pocketvering, die is afgedekt met een laag van drie centimeter koudschuim. Het geheel wordt gestoffeerd in een stof van uw keuze. De boxspring rust op zes houten of aluminium pootjes. Deze poten zijn in verschillende hoogtes verkrijgbaar. Voordelen van deze boxspring zijn het hoge comfort, robuustheid, chique uitstraling, duurzaamheid. Minpunten zijn het relatief zware gewicht en de niet afneembare hoes van de boxspring. Deze zit namelijk vast gestoffeerd en is dus niet te wassen op het moment dat deze erg vuil is.

 

Vlakke stalen ledikant boxspring

De stalen ledikant boxspring is een combinatie van een ledikant en een boxspring. De basis van dit slaapsysteem is door onszelf bedacht en ontworpen en is hét alternatief voor de relatief "zware" traditionele boxspring. Daarnaast is er voor de gasten extra ruimte onder het bed voor koffers en overige bagage. Dit slaapsysteem geeft veel comfort dankzij een mini pocketveer kern, die wordt afgedekt met een laag koudschuim. De boxspring wordt meestal gestoffeerd met een hangende "rok" of hoes, die precies aansluit met de vloer. Grote voordeel is dat deze hoes afneembaar is en dus gereinigd kan worden. Daarnaast worden de poten waar het geheel op rust onzichtbaar door de hangende hoes. Een lichtgewicht, maar bovenal sterke boxspring combinatie met een tevens zeer luxe uitstraling.

 

Normaal gesproken hebben boxsprings een langere levensduur dan het matras waarop geslapen wordt. Nu kan het na verloop van tijd natuurlijk voorkomen dat de boxspring nog helemaal in orde is, maar dat u het interieur in de hotelkamers of in de villa's van uw vakantiepark, graag wil restylen. In dat geval kunnen wij voor u, geheel nieuwe, in de door u gekozen stof, boxspring hoezen leveren. Daarnaast leveren wij ook boxspring matrassen.

Boxspring op maat

Door onze specialisatie in maatwerk zijn wij in staat een boxspring te maken die volledig is afgestemd op uw wensen. U kunt hier denken aan afwijkende lengte- en breedte maten, maar ook aan de dikte van de box, de hoogte van de pootjes of de wijze waarop u de box gestoffeerd wilt hebben. 

Populaire maten zijn boxspring 120x200 en boxspring 140x200. Uiteraard zijn 1 persoons boxspring bedden aanwezig in ons assortiment!