U bevindt zich op: Zakelijk. Klik hier voor Particulier

 

 

Ledikant

Voor hotels en cruiseschepen heeft Dream Well een speciale lijn aan stalen ledikanten ontwikkeld. Licht in uitvoering en zo uitgevoerd dat er koffers en tassen onder het bed geschoven kunnen worden. Dit geeft extra comfort en ruimte in de hotelkamer of slaapcabine.

 

De ledikanten zijn voorzien van een sterke spiraalbodem. Een spiraalbodem is niet alleen comfortabel, maar ook nog eens erg ventilerend. Bovenop de spiraal wordt meestal ter bescherming van de matras een matrasbeschermer geplaatst. Daarbovenop komt de matras te liggen, die door de opstaande rand van het ledikant prima op zijn plek blijft liggen.

 

Het ledikant rust op sterke poten en is makkelijk te monteren. Natuurlijk monteren wij de ledikanten graag voor u en zetten wij alles netjes op de juiste plek. De ledikanten zijn als single te gebruiken, maar ze kunnen ook tegen elkaar aan geschoven worden. De ledikanten kunnen in dat geval aan elkaar gekoppeld worden.

 

Het ledikant is verkrijgbaar in wit of zwart. Om een chiquere uitstraling te geven aan het ledikant, kan er voor gekozen worden om een rok te bevestigen aan het ledikant. De koffers, die onder het bed geschoven zijn, liggen dan niet meer in het zicht. Heeft u een bepaalde wens of wilt u iets unieks? Wij kunnen het voor u maken!