U bevindt zich op: Zakelijk. Klik hier voor Particulier

 

 

Bekleding en meubelstoffering

Bij bekleding en meubelstoffering kunt u denken aan de (her)stoffering van stuurstoelen, banken in de stuurhut of stuurhuis, maar ook aan barkrukken, stoelen, wanden, plafondplaten of overig meubilair. Daarnaast hebben we een nauwe samenwerking met scheepstimmerbedrijven die banken en meubilair op maat maken. Dream Well transformeert de houten mallen naar een comfortabel en duurzaam eindresultaat. Desgewenst voorzien van een ingeborduurd eigen logo of bedrijfsnaam.

 

Meubelstoffering in plaats van vervanging

Vaak constateren wij dat standaard meubels al binnen twee jaar niet meer voldoen aan de wensen van de klant. Ten eerste is de stof of skai versleten of zitten er scheuren in. Ten tweede is het comfort, met name de veerkracht, verdwenen uit het schuim. Dit komt met name vaak voor bij barkrukken of (goedkopere) bankstellen. Zeker wanneer het gaat om meubilering waar een dun laagje schuim is gebruikt, vooral in barkrukken en hokkers/poefen, zal de veerkracht binnen twee jaar volledig zijn verdwenen. Bij meubels waar dikker schuim in is verwerkt, ontstaan vaak snel kuilen door het lage soortelijk gewicht. Wij helpen u graag op weg om uw meubilering weer als nieuw te maken.

 

Meubelstoffering geheel op maat

Wanneer het gaat om nieuwe, maatwerk meubels, komen wij bij voorkeur zelf uitmallen. Tijdens het uitmallen nemen wij de maten op en houden we rekning met de rest van de ruimte. Denk hierbij aan stopcontacten, deuren, plafonds, raamkozijnen en vensterbanken. Wij gaan met u om de tafel zitten en nemen alles tot in detail door. U zoekt hierbij de juiste meubelstof uit en de juiste zitkwaliteit comfortschuim. Hoe wij precies te werk gaan, kunt u lezen bij onze "Werkwijze".

 

"Een lende- en knieholte ondersteuning geeft u extra comfort"