U bevindt zich op: Zakelijk. Klik hier voor Particulier

 

 

Zitkussens en lounge kussens

Bij Dream Well produceren wij op maat gemaakte lounge kussens en zitkussens. De schuimsoorten die gebruikt worden in de kussens zijn duurzaam en hebben een hoog zitcomfort. De kussens zijn te bekleden met iedere gewenste stof. Dit varieert van kleur en patroon, tot de eigenschappen van lichtechtheid, kwaliteit, brandvertragend en vuil- en waterafstotendheid.

 

Zitkussens en lounge kussens voor binnen en buiten

Onze zitkussens en lounchekussens zijn zeer geschikt voor gebruik op terassen, strandtenten, aan boord en bij andere horecagelegenheden. Onze zitkussens geven een luxe uitstraling, bieden comfort aan uw gasten en gaan jarenlang mee. U bepaalt zelf hoe het plaatje er uit komt te zien. Daarbij geven wij u, met onze jarenlange ervaring als basis, graag advies in de juiste keuze.

 

Pantera schuim voor zitkussens en lounge kussens

Wees ervan bewust dat niet iedere schuimsoort geschikt is als zitkussen. Een zitkussen moet bestand zijn tegen langdurige, zware belasting. Wanneer een gast op de kussens zit, zal een groot deel van het gewicht gedragen moeten worden door een klein oppervlak. Daarnaast is het ook prettig dat de gast voldoende comfort ervaart, dit zorgt er immers voor dat de gast langer zal blijven zitten op bijvoorbeeld uw terras. Dream Well gebruikt daarom schuimen van de hoogste kwaliteit met een hoog soortelijk gewicht (SG) en comfortgehalte. Deze schuimsoorten zijn Pantera of koudschuim met een hoog soortelijk gewicht. Wanneer u een goedkoper alternatief wilt, kan er ook gekozen voor polyether met een hoog soortelijk gewicht. Een groot voordeel van Pantera schuim is dat de fabriek van Pantera al zeven jaar garantie geeft op het schuim. Daarnaast ervaren uw gasten een zeer hoog comfortgehalte en kan het schuim in iedere dikte of afmeting gesneden worden. Pantera kan geleverd worden in verschillende hardheden en doordat het vrij gemakkelijk veel gewicht kan dragen, is het ook mogelijk om relatief dunne kussens te gebruiken in uw louncheset.

 

De rugdelen die bij uw zitkussens horen, kunnen gemaakt worden van relatief goedkoper schuim. De rugkussens worden namelijk veel minder zwaar belast dan de zitkussens. Wel kan een rugkussen ervoor zorgen dat uw gast comfortabeler zit. Als uw zitmeubel het toelaat, kan het rugkussen schuin aflopen, waardoor de gast iets naar achteren zit en dus meer comfort ervaart. Daarnaast kan er, net als bij de zitkussens met een knieholte, gewerkt worden met lendeondersteuning. Dat wil zeggen, een bolling in de onderrug.

 

Zitkussens en lounge kussens bekleed naar uw wens

Wij bieden u een keuze uit een groot scala aan verschillende meubelstoffen. Van belang is om te weten of de zitkussens binnen of buiten komen te liggen. Kussens die buiten komen te liggen moeten bestand zijn tegen regen, vocht, UV-straling of bijvoorbeeld vonken van een sigaret of vuurkorf. U wilt natuurlijk dat uw kussens jarenlang meegaan en een goede stofkeuze is daarbij een vereiste. Wij leveren onder andere stof van bekende merken als Sunbrella, Kobe, Trekatex en Dux.

 

Wij nodigen u van harte uit om samen met ons te kijken naar de mogelijkheden voor zitkussens en lounchekussens in onze showroom!

 

Zitkussens en lounge kussens op maat

Uiteraard leveren wij onze zitkussens en lounge kussens op maat: