U bevindt zich op: Zakelijk. Klik hier voor Particulier

Dream Well Zakelijk

Voor al uw slaapsystemen en stofferingen!

 

Dream Well bv is sinds 2005 een producerend en dienstverlenend bedrijf dat gevestigd is in Werkendam. Wij richten ons op alle soorten slaapsystemen en stofferingen. Alle producten worden in eigen beheer gemaakt. Dream Well heeft zich voor de zakelijke markt gespecialiseerd in de scheepvaart en hotelbranche. Wij doen dan ook direct zaken met rederijen, scheepswerven en hotels. Wij geven u graag een passend advies.

 

Onze werkwijze

 

 
 • Slaapsystemen

  Slaapsystemen

  Slaapsystemen omvat alles wat met slapen te maken heeft. Boxspring, lattenbodem of ledikant, voorzien van een matras. Aangevuld met bedlinnen, hoofdkussens en dekbedden. Dream Well zet zich volledig in om aan uw wensen te voldoen. We produceren in eigen beheer en zijn hierdoor in staat om zowel standaard producten als maatwerk te leveren.

  Lees meer

 • Stoffering

  Stoffering

  Dreamwell verzorgt de (her)stoffering aan boord en in hotelkamers. We stofferen meubilair, leveren gordijnen op maat en maken comfortabele zitkussens en lounge kussens.

  Lees meer

 • Werkwijze

  Werkwijze

  Naast de standaard maten die gehanteerd worden binnen de matrassen wereld, is het bij ons mogelijk ieder soort matras volledig op maat te laten maken. Zo zijn wij gespecialiseerd in het maken van matrassen voor caravans en campers, boten en hotels. Of het nu gaat om een ronding in uw matras, een bepaalde hoek, een schuine kant of zelfs een complete slaapbank, wij zorgen ervoor dat het precies wordt zoals u het wilt.

  Lees meer

De luxueuze cruiseschepen van Ama Waterways voorzien wij met veel passie van schitterende boxsprings en comfortabele matrassen. Deze binnenvaartschepen varen door onze Nederlandse rivieren, maar ook in de rest van Europa. De kans is groot dat u tijdens een Europese stedentrip één van deze schitterende schepen zal tegenkomen!

 

 

NAAR PROJECTEN

Wij zijn gespecialiseerd in de meubelstoffering van binnenvaartschepen. Wij gebruiken luxe comfortschuimen en sterke bekleding van stof en skai. U kunt uw bank laten maken zoals u het wilt. Strak, rond of met knieholte en lende ondersteuning. Wij werken veel samen met scheepsbetimmering bedrijven uit de regio, die banken en overig meubilair op maat maken en door ons, Dream Well, laten stofferen.

 

Contact

Maak uw aankoop persoonlijk door een logo, naam of tekst erin te laten borduren. U levert het logo aan, eventueel het kledingstuk, stof of bijvoorbeeld een handdoek en wij doen de rest! Natuurlijk is dit ook mogelijk voor de kapiteinsstoel of bank. Informeer bij ons naar de mogelijkheden.

 

 

 

Contact