U bevindt zich op: Zakelijk. Klik hier voor Particulier

 

 

Werkwijze

Dream Well is sinds 2005 een producerend en dienstverlenend bedrijf, gevestigd in Werkendam. Wij zijn gespecialiseerd in alle soorten slaapsystemen en hotel- en scheepsstoffering. De productie vindt volledig in eigen beheer plaats. Wij zijn een ambachtelijk en professioneel familiebedrijf, stellen hoge eisen aan de kwaliteit en streven een perfecte service na.

 

Slaapsystemen

Slaapsystemen omvat alles wat met slapen te maken heeft. Wij leveren boxsprings, lattenbodems en alle soorten matrassen. Daarnaast voorzien wij in uw behoefte voor wat betreft dekbedden, hoofdkussens en bedtextiel. Wij geven u graag een advies op maat. Hierbij wordt rekening gehouden met uw wensen op het gebied van levensduur, comfort, uitstraling, prijs en gebruiksvriendelijkheid. Wij komen bij u langs op kantoor of aan boord, maar natuurlijk kunt u ook bij ons langskomen om inspiratie op te doen in onze showroom.

 

Stoffering

Wij stofferen alle soorten zitkussens, banken en overig meubilair. Voor zowel aan boord, in de lobby of slaapkamer van uw hotel of in uw kantoorruimte. Daarnaast u kunt een keuze maken uit één van de stoffen uit ons grote scala aan stofstalen. Natuurlijk leveren wij ook vele soorten skai (kunstleder). Door een goede samenwerking met betimmeringbedrijven in de regio, kunnen wij een uniek project voor u realiseren. Wij geven u graag een passend advies.

 

Schema

In onderstaand schema wordt stap voor stap beschreven hoe wij te werk gaan. Deze stappen zijn als volgt:

 

image01

Oriënterend gesprek


U geeft uw wensen aan en we bespreken met elkaar de mogelijkheden. U kunt onze showroom bekijken om inspiratie op te doen. In het geval van stoffering kunt u de gewenste bekleding uitzoeken.

image02

Uitmallen


Wij komen op locatie het project uitmallen, indien noodzakelijk. Het is natuurlijk ook mogelijk om zelf foto’s/tekeningen aan te leveren. Deze stap is belangrijk om een goed beeld te krijgen en om de juiste maten op te nemen.

image03

Advies


Aan de hand van de mal of de foto’s/tekeningen, geven wij u een advies. In deze fase gaan we gedetailleerd in op het project.

image04

Feedback


U geeft aan de hand van ons advies feedback.

image05

Vrijblijvende offerte


Wij stellen een vrijblijvende offerte op. Wij vermelden de prijs en de eventuele leverdata.

image06

Akkoord


Wanneer u uw droom project werkelijkheid wilt laten worden, geeft u het startsein. We komen samen tot een akkoord.

image07

Productie


Wij starten met de productie. Hier merkt u zelf weinig van, maar wij werken in deze fase toe naar een schitterend eindproduct.

image08

Aflevering en installatie


Wij leveren het product bij u af op locatie. Daarnaast verzorgen wij de installatie tot in de allerkleinste details.

 

Onze belangrijkste waarden op een rijtje

  • Hoogwaardige kwaliteit
  • Een goed en eerlijk advies
  • Uitstekende service
  • Klantvriendelijk
  • Persoonlijke aanpak