0183-500684   |    info@dreamwellbv.nl

 

 

Werkwijze

"Wat de klant ook bedenkt, wij kunnen het maken"

Dream Well is sinds 2005 een producerend en dienstverlenend bedrijf, gevestigd in Werkendam. Wij zijn gespecialiseerd in alle soorten slaapsystemen en meubel/scheep stoffering. De productie vindt volledig in eigen beheer plaats. Wij zijn een ambachtelijk en professioneel familiebedrijf, stellen hoge eisen aan de kwaliteit en streven een perfecte service na. "Wat de klant ook bedenkt, wij kunnen het maken".

 

Slaapsystemen

Slaapsystemen omvat alles wat met slapen te maken heeft. Van matrassen tot boxsprings of van hoofdkussens tot dekbedden, Dream Well zet zich volledig in om aan uw wensen tegemoet te komen. In onze showroom kunt u, onder het genot van een kopje koffie of thee, inspiratie op doen voor de realisatie van uw droombed.

 

U kunt ook bij ons terecht voor maatwerk matrassen, voor in bijvoorbeeld uw boot, caravan of camper. Wij komen bij u langs voor het uitmallen, om u vervolgens te adviseren in het juiste matras en om u een vrijblijvende prijsopgave te doen. Natuurlijk is het ook mogelijk om zelf een mal aan te leveren.

 

Stoffering

Wij stofferen alle soorten zitkussens, banken en overig meubilair. Voor zowel aan boord, in de caravan, camper of bij u thuis. Wij komen bij u langs om uw wensen te bespreken, bij vast meubilair (aan boord of in de caravan) zullen wij uitmallen, u kiest de stof uit en wij doen u een vrijblijvende offerte. Wij vinden het erg belangrijk om u vooraf goed te adviseren. Niet iedere stof of schuimkwaliteit is voor ieder project even geschikt.

 

Werkwijze in acht stappen

In onderstaand overzicht wordt duidelijk hoe onze werkwijze is. De stappen zijn als volgt:

 

1: Oriënterend gesprek

U geeft uw wensen aan en we bespreken met elkaar de mogelijkheden. U kunt onze showroom bekijken om inspiratie op te doen. In het geval van stoffering kunt u de gewenste bekleding uitzoeken.

 

2: Uitmallen

Wij komen op locatie het project uitmallen, indien noodzakelijk. Het is natuurlijk ook mogelijk om zelf foto’s/tekeningen aan te leveren. Deze stap is belangrijk om een goed beeld te krijgen en om de juiste maten op te nemen.

 

3: Advies

Aan de hand van de mal of de foto’s/tekeningen, geven wij u een advies. In deze fase gaan we gedetailleerd in op het project.

 

4: Feedback

U geeft aan de hand van ons advies feedback.

 

5: Vrijblijvende offerte

Wij stellen een vrijblijvende offerte op. Wij vermelden de prijs en de eventuele leverdata.

 

6: Akkoord

Wanneer u uw droom project werkelijkheid wilt laten worden, geeft u het startsein. We komen samen tot een akkoord.

 

7: Productie

Wij starten met de productie. Hier merkt u zelf weinig van, maar wij werken in deze fase toe naar een schitterend eindproduct.

 

8: Aflevering en installatie

Wij leveren het product bij u af op locatie. Daarnaast verzorgen wij de installatie tot in de allerkleinste details.

 

 

Binnen één dag een nieuw matras in uw boot

Binnen één dag een nieuw matras in uw boot? Maak met ons een afspraak en kom naar de haven van Werkendam. Geniet van de prachtige omgeving, een gezellig terras of ga winkelen in het centrum. Ondertussen maken wij voor uw boot een perfect passend en comfortabel nieuw matras. Hiervoor werken we vanuit het hierboven beschreven stappenplan. En dit doorlopen we dan in één dag! 

 

Onze belangrijkste waarden op een rijtje:

  • Hoogwaardige kwaliteit
  • Een goed en eerlijk advies
  • Uitstekende service
  • Klantvriendelijk
  • Persoonlijke aanpak