0183-500684   |    info@dreamwellbv.nl

 

 

Gordijnen

Gordijnen op maat gemaakt, in iedere gordijnstof

Dream Well levert raamdecoratie voor hotels en cruiseschepen en voor uw caravan of camper,  jacht of sloep. Uiteraard is dit ook mogelijk voor uw slaapkamer en woonkamer. We bieden een groot scala aan kwalitatief hoogwaardige, soepele gordijnstoffen waarmee we uw gordijnen op maat kunnen maken.

Van advies tot realisatie kunt u bij ons terecht. Het adviseren kan zowel op ons bedrijf, als bij u op locatie. In combinatie met de meubelstoffering kunnen we tot een mooi totaalplaatje komen.

 

Gordijnstoffen en ophangsystemen

We bieden een groot scala aan gordijnstoffen. Niet alle gordijnstoffen zijn even goed en duurzaam. Gordijnen moeten veel daglicht kunnen verdragen, dus een stof met een hoge licht echtheid (7-8) is een vereiste. Daarnaast moet de stof goed bestand zijn tegen wassen of reinigen. Wij leveren ook de ophangsystemen van de gordijnen. Dit kan gordijnrails zijn, maar ook een bevestiging met ringen. Deze ringen kunnen wij zelf in de gordijnen slaan door middel van speciale apparatuur. Deze ringen kunnen variëren in grootte. Wij nodigen u graag uit in onze showroom om de mogelijkheden met elkaar te bespreken. 

 

Rolgordijnen en Vouwgordijnen

Rolgordijnen op maat én vouwgordijnen op maat zijn ook leverbaar door ons. Ook hiervoor geldt dat u kunt kiezen uit vele soorten en kleuren gordijnmaterialen, maar ook het rol- of vouwmechanisme.

 

Wanneer u meer informatie wilt over gordijnen of rolgordijnen, kom dan langs in onze showroom of neem contact met ons op.