0183-500684   |    info@dreamwellbv.nl

 

 

Zitkussens en lounge kussens

Op maat gemaakte zitkussens en lounge kussens

De schuimsoorten die gebruikt worden in de kussens zijn duurzaam en hebben een hoog zitcomfort. Aangezien de kussens meestal in contact komen met UV-licht, vuil en water, adviseren wij u graag in een geschikte stof uit ons uitgebreide assortiment.

 

Zitkussens en lounge kussens voor binnen en buiten

Onze zitkussens op maat en loungekussens op maat zijn zeer geschikt voor zowel binnenshuis gebruik als gebruik buitenshuis. U kunt hierbij denken aan eetkamer stoelkussens, zitkussens in bankstellen, op barkrukken, erkerbanken, maar ook op houten en rieten loungesets en loungebank, zonnebedden en de bijbehorende sierkussensens voor buiten in welke afmeting dan ook. Wij produceren alles zelf, zodat alles goed afgestemd kan worden tot in de kleinste details. Door goede communicatie met u komen we tot een schitterend eindproduct.

 

Pantera schuim voor zitkussens en loungekussens

Wees ervan bewust dat niet iedere schuimsoort geschikt is als zitkussen. Een zitkussen moet bestand zijn tegen langdurige, zware belasting. Wanneer een persoon op de kussens zit, zal een groot deel van het gewicht gedragen moeten worden door een klein oppervlak. Daarnaast is het ook prettig dat u voldoende comfort ervaart. Dream Well gebruikt daarom schuimen van de hoogste kwaliteit met een hoog soortelijk gewicht (SG) en comfortgehalte. Deze schuimsoorten zijn Pantera of koudschuim met een hoog soortelijk gewicht. Wanneer u een goedkoper alternatief wilt, kan er ook gekozen voor polyether met een hoog soortelijk gewicht. Een groot voordeel van Pantera schuim is dat de fabriek van Pantera al zeven jaar garantie geeft op het schuim tegen kuilvorming en slijtage. Daarnaast ervaart u een zeer hoog comfortgehalte en kan het schuim in iedere dikte of afmeting gesneden worden. Pantera kan geleverd worden in verschillende hardheden en doordat het vrij gemakkelijk veel gewicht kan dragen, is het ook mogelijk om relatief dunne kussens te gebruiken in uw loungeset.

 

De rugdelen die bij uw zitkussens horen, kunnen gemaakt worden van relatief goedkoper schuim. De rugkussens worden namelijk veel minder zwaar belast dan de zitkussens. Wel kan een rugkussen ervoor zorgen dat u comfortabeler zit. Als uw zitmeubel het toelaat, kan het rugkussen schuin aflopen, waardoor u iets naar achteren zit en dus meer comfort ervaart. Daarnaast kan er, net als bij de zitkussens met een knieholte, gewerkt worden met lendeondersteuning. Dat wil zeggen, een bolling in de onderrug.

 

Zitkussens en lounge kussens bekleed naar uw wens

U heeft de keuze uit een groot scala aan verschillende meubelstoffen. Van belang is om te weten of de zitkussens binnen of buiten komen te liggen. Kussens die buiten komen te liggen moeten bestand zijn tegen regen, vocht, UV-straling of bijvoorbeeld vonken van een sigaret of vuurkorf. U wilt natuurlijk dat uw kussens jarenlang meegaan en een goede stofkeuze is daarbij een vereiste. Wij leveren onder andere stof van bekende merken als Sunbrella, Kobe, Trekatex en Dux.

 

Wij nodigen u van harte uit om samen met ons te kijken naar de mogelijkheden voor zitkussens en loungekussens in onze showroom!

 

Zitkussens en lounge kussens op maat

Uiteraard leveren wij onze zitkussens en lounge kussens op maat:

 

Decubitus kussen

In een enkel geval krijgen mensen vanuit de zorg een anti decubitus kussen, maar als zij deze niet krijgen of als het huidige kussen versleten is, is het financieel gezien een flinke last om een nieuwe aan te schaffen. In dat geval kunt u uw anti decubitus kussen rechtstreeks aanschaffen bij Dream Well.

 

"Kies voor duurzaam! Een goed stuk schuim met een goede stof geven u jarenlang plezier!"