0183-500684   |    info@dreamwellbv.nl

 

 

Matrassen

Dream Well: goed en eerlijk advies over matrassen.

Dream Well levert matrassen in de bekende standaardmaten, maar ook volledig op maat gemaakt. Bijvoorbeeld matrassen met een bijzondere afmeting, maar ook aan matrassen met een schuinte, een haakse of een ronde hoek. Of grote hoeveelheden in één levering om bijvoorbeeld een schip van nieuwe matrassen te voorzien.

 

Al onze matrassen worden beschermd met een satinet kous. Deze dient naast bescherming voor het matras ook tegen slijtage van de matrashoes. Onze matrashoezen zijn altijd volledig afritsbaar, wasbaar en verkrijgbaar in verschillende stoffen. De meest voorkomende matrashoezen worden gemaakt van witte badstof (vooral in de slaapkamer) of blauwe badstof (vaak in boten, caravans of campers).

 

 

Zakelijke klanten

Matrassen voor hotels, vakantieparken of rederijen. Dream Well levert matrassen in standaard maten of op maat gemaakt. Wij kunnen grote hoeveelheden in één keer vervangen zodat de onderbreking van uw bedrijfsprocessen tot het minimum beperkt worden.

 

Particuliere klanten

Grote kans dat uw boot, caravan of camper matrassen heeft die niet standaard leverbaar zijn. Dream Well maakt matrassen op maat en in afwijkende vormen zodat u in uw boot, caravan of camper weer heerlijk slaapt. Ook deze matrassen zijn In iedere gewenste afwerking leverbaar

 

Er zijn veel soorten matrassen. Hieronder hebben wij de meest voorkomende matrassen onderverdeeld in categorieën. Al deze matrassen zijn leverbaar in de standaarmaten en op maat gemaakt.

 

 


 

Matrassen - Foam matrassen

Foam matrassen

Foam matrassen bestaan volledig uit schuim. Er wordt dus geen gebruik gemaakt van pocket- of binnenvering. Voor deze matrassen kunnen verschillende schuimsoorten worden gebruikt.

Lees meer >

 


 

Matrassen - Pocketvering matras

Pocketvering matras

De pocketvering matras kenmerkt zich door een kern die is opgebouwd uit individueel verpakte stalen veren. Deze veren zitten in hoesjes verpakt, die aan elkaar zijn gelijmd. Hierdoor wordt het mogelijk dat de veren individueel, dus los van elkaar, kunnen bewegen.

Lees meer >

 


 

Matrassen - Binnenvering matras

Binnenvering matras

Het binnenvering matras, ook wel bonell matras genoemd, wordt vanwege de relatief lage prijs veel toegepast in hotels en vakantiehuizen.

Lees meer >

 


 

Matrassen - Kindermatrassen

Kindermatrassen

Het binnenvering matras, ook wel bonell matras genoemd, wordt vanwege de relatief lage prijs veel toegepast in hotels en vakantiehuizen.

Lees meer >

 


 

Matrassen - Topdekmatras

Topdekmatras

Een matras topper, ook wel een topmatras of topper genoemd, is een matras met een dikte van ongeveer vier á vijf centimeter, die geplaatst wordt op één of twee matrassen.

Lees meer >

 

 


 

Matras op maat

Aan boord van uw boot, in uw caravan of camper is een matras op maat vaak nodig om de oude te vervangen. Niet ieder matras is even geschikt om te gebruiken en goed op maat te laten maken. Zo komt het bijvoorbeeld vaak voor dat een matras in een boot vrij dun is, vanwege de beperkte ruimte (hoogte!) in de slaapcabine. Een pocketvering matras zou in dit geval niet voldoen, want een goede kwaliteit pocketvering heeft een standaardhoogte, waardoor een dun matras niet te realiseren valt. Andere factoren waar rekening mee gehouden moet worden zijn ventilatie, schuinte, gewicht van de beslaper en grootte en gewicht van de matras. Veelal adviseren wij Pantera comfortschuim. Dit schuim is zeer comfortabel en is erg duurzaam. Pantera kan in iedere gewenste maat gesneden worden. Daarnaast kan het totaal geen kwaad om met het volle gewicht op het matras te gaan staan om bijvoorbeeld bij de opbergkastjes in uw caravan te komen. Kuilvorming is uitgesloten.

 

Wij leveren alle maten matrassen en onderstaande lijst geeft een indruk van de meest gangbare maten:

 

Wanneer uw maat matras aan vervanging toe is, kunt u contact met ons opnemen. Wij mallen het oppervlak voor u uit, laten u kennismaken met de verschillende comfortschuimen en wij maken een prachtig en comfortbabel nieuw matras op maat!

 

 

"Het beste matras bestaat niet, ieder mens is verschillend!"