0183-500684   |    info@dreamwellbv.nl

Matras 80x190

Een matras 80x190 is tegenwoordig niet meer overal in de winkel verkrijgbaar.

matras 80x190

 

Een matras van 80x190 is tegenwoordig niet meer overal in de winkel verkrijgbaar. Deze maat kwam vooral vroeger veel voor. Tegenwoordig zijn de meeste lengtematen 200 en 210 centimeter. Dit komt doordat mensen tegenwoordig steeds langer worden. De ideale lengte van een matras is uw lichaamslengte plus 20 centimeter. Een persoon van 1.90 meter wordt dus geadviseerd om te kiezen voor een lengtemaat van 210 centimeter. De vraag naar matrassen van 80x190 centimeter blijft echter bestaan, doordat niet iedereen een matras van 200 of 210 centimeter kwijt kan of doordat mensen geen afstand willen doen van hun oude, nog goed functionerende, ledikant.

 

Matras op maat

Deze matrassen kunnen wij in iedere uitvoering maken. Dit kan een pocketvering of een binnenvering (bonell) matras zijn. Daarnaast kunnen we het matras maken van een volledige kern schuimrubber. De matrashoes wordt standaard gemaakt van witte badstof, die volledig afritsbaar is en gewassen kan worden tot 90 graden Celsius.

Wij leveren alle maten matrassen en onderstaande lijst geeft een indruk van de meest gangbare maten:

Uiteraard levern wij ook op maat gemaakte lattenbodems.

 

Productie in eigen beheer

Dream Well produceert haar matrassen volledig in eigen beheer. Daardoor kunnen wij iedere soort matras maken, in elke gewenste afmeting. Wij kunnen ook alle soorten bedbodems volledig op maat maken. Hierbij valt te denken aan spiraalbodems, lattenbodems en boxsprings. Hierdoor kunt u uw matras verantwoord laten rusten op een passende bedbodem. Wij geven u hiervoor graag een goed en vrijblijvend advies.