0183-500684   |    info@dreamwellbv.nl

 

 

Topdekmatras

Wat is een topdekmatras?

Een matras topper, ook wel een topmatras, topdekmatras of topper genoemd, is een matras met een dikte van ongeveer vier á vijf centimeter, die geplaatst wordt op één of twee matrassen. Het topmatras bestaat uit een plaat van schuim, met daar omheen een luxe afritsbare hoes. De plaat van schuim is doorgaans net zo comfortabel of zelfs comfortabeler dan de matrassen eronder.

 

Waarom een topdekmatras?

Een topdekmatras is zeker niet een vereiste om comfortabel te kunnen slapen. Wel kan een topper net die toevoeging aan het comfort geven waar u al jaren op zat te wachten. Ook als u bijvoorbeeld al wat oudere matrassen heeft en deze niet meer zo lekker liggen, kunt u door middel van een matras topper het comfort verhogen. Daarnaast heeft u met een topper geen last meer van een naad tussen twee matrassen en geeft het, zeker bij een boxspring combinatie, een zeer chique uitstraling. Wanneer u liever niet te veel geld kwijt wilt zijn aan dure matrassen, kan een matras topper uitkomst bieden. U schaft dan namelijk goedkopere matrassen aan (wel van goede kwaliteit, maar met een lager comfort gehalte) en plaatst hierop een heerlijk luxe topper.

 

Verschillende soorten

Er zijn verschillende soorten matras toppers bij Dream Well te verkrijgen. U heeft de keuze uit verschillende soorten schuim (polyether, traagschuim, koudschuim, pantera of latex), die ook nog eens voorzien kunnen worden van profilering (bijvoorbeeld voor anti-ducubitus). Zo zijn er tal van matras toppers bij Dream Well te verkrijgen.Topdekmatras

 

Wilt u meer informatie over de matras toppers van Dream Well? Neem dan contact met ons op!