0183-500684   |    info@dreamwellbv.nl

 

 

Boxsprings

Wat is een boxspring?

Boxspring betekent letterlijk vertaald een 'bak met veren'. De boxspring is over het algemeen opgebouwd met een bodem van doorgaans mdf-hout, met langs de randen een hoge schuimrand. De ruimte tussen de schuimranden, wordt opgevuld met een bonell- of pocketvering kern. Vervolgens wordt 'de bak' afgedekt met een schuimlaag van 2 of 3 centimeter. Tot slot wordt het geheel gestoffeerd en worden de pootjes aan het hout bevestigd. Op de boxspring wordt altijd een matras gelegd. Het geheel zorgt voor een heerlijk, comfortabel en goed ondersteunend gevoel.

 

 

Zakelijke klanten

Voor hotels, vakantieparken of rederijen levert Dream Well boxsprings in gangbare afmetingen. Naar wens kunnen deze ook op maat gemaakt worden. Wij kunnen grote hoeveelheden in één keer vervangen zodat de onderbreking van uw bedrijfsprocessen tot het minimum beperkt worden.

 

Particuliere klanten

Een écht goede boxspring. In standaard afmeting of speciaal op maat gemaakt, bijvoorbeeld voor lange mensen.  Alles is mogelijk. Maatwerk tot in de perfectie. In iedere gewenste afwerking. 

 

Een kwaliteits boxspring voor het leven!

De boxsprings van Dream Well worden standaard voorzien van een luxe 7-zone pocketvering kern. Daarnaast gebruiken wij altijd een afdeklaag van 3 centimeter. De overige grondstoffen, zoals lijm, hout, vilt en stoffeerstoffen, zijn door ons zorgvuldig uitgezocht. Wij durven te zeggen dat deze van hoogwaardige kwaliteit zijn, waardoor wij garanderen dat u met een boxspring van Dream Well, een kwaliteits boxspring voor het leven in huis haalt.

 

Soorten boxsprings

Door onze specialisatie in maatwerk zijn wij in staat een boxspring te maken die volledig is afgestemd op uw wensen. U kunt hier denken aan afwijkende lengte- en breedte maten, maar ook aan de dikte van de box, de hoogte van de pootjes of de wijze waarop u de box gestoffeerd wilt hebben. Daarnaast wordt er een onderscheid gemaakt tussen 'vlakke boxsprings' en 'elektrisch verstelbare boxsprings'. Een elektrisch verstelbare boxspring is handig als u moeilijk uit bed kunt komen of nog voor het slapen gaan even wilt lezen of televisie wilt kijken.

 

Boxspring op maat

Niet alleen matrassen, maar ook boxsprings leveren wij op maat. Populaire maten zijn boxspring 120x200 en boxspring 140x200. Uiteraard zijn 1 persoons boxspring bedden aanwezig in ons assortiment!

 

Boxspring combinaties

Een boxspring combinatie bestaat over het algemeen uit twee boxsprings, een hoofd- en/of voetbord, twee eenpersoons boxspring matrassen of één tweepersoons boxspring matras, een matras topper en twee nachtkastjes. Dream Well heeft in haar assortiment verschillende boxspring combinaties.