0183-500684   |    info@dreamwellbv.nl

Elektrisch verstelbare lattenbodem

Een elektrisch verstelbare lattenbodem kan in iedere maat geproduceerd worden.

elektrisch verstelbare lattenbodem

 

Een elektrisch verstelbare lattenbodem geeft u de mogelijkheid om door middel van een (draadloze) afstandbediening het hoofd en voeteind van de bedbodem in een natuurlijke vorm te verstellen. Dit kan handig zijn wanneer u moeilijk uit bed komt of wanneer u graag in bed een boek leest, televisie kijkt of een ontbijtje eet. Een elektrisch verstelbare lattenbodem kan in iedere maat geproduceerd worden. Het voordeel van een elektrisch verstelbare lattenbodem ten opzichte van een elektrische boxspring, is dat een elektrische lattenbodem beter ventileert. Daarnaast zijn elektrisch verstelbare lattenbodems over het algemeen goedkoper dan een elektrische boxspring. Ten derde kun je met een elektrische lattenbodem alle kanten op wat betreft een bedombouw. Bent u uw huidige bedombouw zat en wilt u een nieuwe aanschaffen? U plaatst uw huidige elektrische lattenbodems gewoon in de nieuwe bedombouw. Een nadeel van een elektrische lattenbodem is dat de (houten) latten kunnen breken. Een tweede nadeel is dat er altijd een naad ontstaat wanneer er twee elektrische lattenbodems met de daarop geplaatste matrassen naast elkaar worden geplaatst. Dit komt vooral voor bij bedden van 160 en 180 centimeter breed. Een oplossing is dan om in het midden van de twee matrassen aan beiden zijden een koppelrits te plaatsen van 50 centimeter lengte. De matrassen blijven dan strak bij elkaar en bij de heupzone voelt u geen naad. Er moet dan wel rekening gehouden worden met het beddengoed. Koop hoeslaken met split. Zowel de matrashoezen met koppelrits als de hoeslakens, kunt u bestellen bij Dream Well.

 

Elektrisch verstelbare lattenbodem op maat

De lattenbodems die Dream Well levert zijn van de Duitse fabrikant Bed Box. Bed Box staat voor hoogwaardige kwaliteit en een ruim assortiment. Wij leveren naast elektrische lattenbodems ook vlakke lattenbodems. Er zijn veel verschillende (elektrische) lattenbodems verkrijgbaar en elke bodem heeft zo zijn eigen specificaties. Het is moeilijk om de juiste lattenbodem te kiezen. Wij helpen u hiermee graag op weg. Bent u op zoek naar een lattenbodem in een aparte, afwijkende maat? Geen probleem, Dream Well levert een lattenbodem volledig op maat!

 

Elektrische lattenbodems zijn levervaar in onder andere de volgende maten:

Uiteraard leveren wij bijpassende matrassen op maat.

 

Elektrisch verstelbare lattenbodem catalogus

Klik op deze link voor de catalogus van onze lattenbodems. Deze catalogus is opgesteld door de Duitse fabrikant Bed Box. Natuurlijk kunnen wij u ook persoonlijk advies geven. Voor prijzen kunt u contact met ons opnemen