0183-500684   |    info@dreamwellbv.nl

 

 

Lattenbodem

Dream Well: eerlijk advies over lattenbodems

Het voordeel van een lattenbodem is dat deze in de basis erg licht in gewicht is en goed ventileert. Het nadeel is de kwetsbaarheid van de latten. Deze kunnen namelijk breken.

 

Zakelijke klanten

Lattenbodems voor de zakelijke markt. Dream Well levert geavanceerde en luxe slaapsystemen die naar wens op maat gemaakt kunnen worden. Wij kunnen grote hoeveelheden in één keer vervangen zodat de onderbreking van uw bedrijfsprocessen tot het minimum beperkt worden.

 

Particuliere klanten

Kwalitatief hoogwaardige lattenbodems. Dream Well levert deze vaak in combinatie met de rest van het slaapsysteem. In standaard afmetingen of op maat gemaakt. Alles is mogelijk. Maatwerk tot in de perfectie. In iedere gewenste afwerking. 

 

Kwaliteits lattenbodems van Bast

Wij leveren lattenbodems van de Duitse fabrikant Bast. Bast staat voor hoogwaardige kwaliteit en een ruim assortiment. Bast maakt vlakke en verstelbare lattenbodems. Er zijn veel verschillende lattenbodems verkrijgbaar en elke bodem heeft zo zijn eigen specificaties. Het is moeilijk om de juiste lattenbodem te kiezen. Wij helpen u hiermee graag op weg.

 

Klik op onderstaande button voor de catalogus. Deze catalogus is opgesteld door de Duitse fabrikant Bast. Natuurlijk kunnen wij u ook persoonlijk advies geven.

 

De catalogus

 

Op maat gemaakte lattenbodem

Lattenbodems zijn levervaar in onder andere de volgende maten:

 

Deze lattenbodems zijn ook elektrisch verstelbaar leverbaar. Alle bovengenoemde maten kunnen wij ook leveren in 210 cm en 220 cm. Wij maken alle lattenbodems op de centimeter op maat. Uiteraard leveren wij bijpassende matrassen op maat.