U bevindt zich op: Particulier. Klik hier voor Zakelijk.

 

 

Bekleding en meubelstoffering

Dream Well (her)stoffeert alles bij u thuis, aan boord of in de caravan of camper. Denk hierbij aan alle soorten meubilair, waaronder banken, antieke stoelen, eetkamerstoelen, ligstoelen, autostoelen, wanden en plafondplaten. Zelfs scooter of motor zadels kunnen wij herstofferen en eventueel voorzien van een eigen logo of tekst die wij zelf erin borduren.

 

Meubelstoffering geheel op maat

Meubelstoffering aan boord gaat vaak aan de hand van houten mallen, die wij voorzien van kwalitatief hoogwaardig schuim, die bekleed wordt met een stof naar keuze. Het is mogelijk om een knieholteondersteuning in het zitkussen te maken of in de rugkussens rekening te houden met een lende ondersteuning. Dit bevordert het comfort. Wanneer u over wilt stappen van losse kussens naar gestoffeerde kussens op houten mallen, kunnen wij u adviseren en ondersteunen. De houten mallen, of zelfs de complete meubels, kunnen wij laten maken door verschillende timmerwerkbedrijven waar wij nauw mee samenwerken.

 

Bekleding en meubelstoffering van bestaande meubels

Er zijn meubels, zoals oude antieke stoelen, die emotionele waarde hebben door het verleden. Vaak zijn deze stoelen van grootvader of grootmoeder geweest en de kinderen willen deze stoelen niet weg doen. Wij kunnen deze stoelen, of andere meubels, herstofferen in een stof naar uw keuze. Deze meubels zijn vroeger helemaal met de hand gemaakt en zijn dus van het kaliber ambachtelijk vakmanschap. Elke stoel is anders en vooraf bekijken wij goed hoe de stoel is opgebouwd en hoeveel tijd er ongeveer in gaat zitten om te herstofferen. Sommige stoelen zijn erg tijdrovend en daardoor duur om te herstofferen. Vaak moet er afgewogen worden of het emotionele aspect zwwarder weegt dan het financiele aspect van herstoffering.