0183-500684   |    info@dreamwellbv.nl

Meubelstoffeerder

Dream Well is meubelstoffeerder en gespecialiseerd in de (her)stoffering van meubilair.

Door onze jarenlange ervaring als meubelstoffeerder kunnen wij vol trots zeggen dat wij meubelstoffeerders zijn met professionele kwaliteiten. Naast een mooi afgewerkt, kwalitatief hoogwaardig eindproduct, proberen wij een zo hoog mogelijke service te verlenen. 

 

Stofferen op maat

Wij starten met het uitmallen van het te stofferen meubel. Vervolgens stellen wij een vrijblijvende offerte op. Na goedkeuring van de offerte halen we de meubels bij u op en starten wij met de stoffering ervan. Als het stofferen voltooid is, brengen wij uw meubels netjes terug. 

 

Breed assortiment meubelstoffen

U kunt kiezen uit een groot aanbod van meubelstoffen. Van stof tot leer, kunstleer (skai) of een combinatie ervan. Indoor of outdoor stoffen, alles hebben wij in ons assortiment. Wij zetten knopen, klittenband, bieskoorden enzovoorts eenvoudig voor u erin. Het comfortschuim in de (bestaande) meubels kunnen wij volledig op maat en volgens uw wensen verwerken, zodat u (weer) heerlijk kan zitten. Wij stofferen alle soorten stoelen, bankstellen, loungesets, barkrukken, wandpanelen, boxsprings en hokkers. 

 

Maak vrijblijvend met ons een afspraak en laat u verrassen door de mogelijkheden!