0183-500684   |    info@dreamwellbv.nl

Kussensloop op maat

Een kussensloop op maat wordt door Dream Well deskundig voor u gemaakt.

Kussenslopen zijn in Nederland meestal gemaakt voor hoofdkussens in de afmeting 60x70 centimeter. Deze kussenslopen worden vaak meegeleverd met een dekbedovertrek in dezelfde verpakking. Wanneer u echter een hoofdkussen heeft in een andere afmeting, zijn deze standaard kussenslopen niet passend.

 

Wanneer heb ik een kussensloop op maat nodig?

Een kussensloop op maat is handig bij orthopedische hoofdkussens, hoofdkussens met een neksteun of hoofdkussens die voor een buitenlandse markt zijn geproduceerd. Zo zijn bijvoorbeeld hoofdkussens van Duits fabricaat erg populair onder Nederlanders. Wanneer u een hoofdkussen koopt in Duitsland, zult u waarschijnlijk opmerken dat deze een andere maat heeft dan een standaard Nederlands hoofdkussen. Niet alleen in Duitsland, waar de standaard maat 40x80 cm of 80x80 cm is, maar ook in Italie (50x80 cm), Groot Brittanie (50x75 cm) of Frankrijk (65x65 cm) is de standaard maat van hoofdkussens anders.

 

Verschillende soorten kussenslopen op maat

Wij kunnen van meerdere stoffen een kussensloop op maat maken. Daarnaast kunnen wij een bestaande kussensloop vermaken tot de juiste maat. Wanneer u naast een kussensloop op maat ook een beschermende kussensloop op maat wilt om uw kussen te beschermen tegen vlekken en bacteriƫn, adviseren wij graag onze kussenslopen van Sleepfresh. Sleepfresh is een hoogwaardige kwaliteit stof, met de eigenschappen dat het uitstekend ademt, ventileert en vocht kan opvangen. Het grootste voordeel aan Sleepfresh, is dat het geabsorbeerde vocht niet wordt doorgelaten en daardoor het hoofdkussen droog en schoon blijft. Kussenslopen van Sleepfresh zijn wasbaar op 60 graden.

 

Een kussensloop op maat laten maken

Bij Dream Well bent u aan het juiste adres voor een passende kussensloop. Neem contact met ons op en wij berekenen voor u wat een kussensloop op maat kost. Wanneer u er niet uit komt, helpen wij u graag bij het bepalen van de juiste afmeting van de kussensloop.