0183-500684   |    info@dreamwellbv.nl

 

 

Gemini - Duosleep Mattress

Voor de slapers die op een hard matras willen ontspannen, is er de blauwe zijde. De witte zijde is er voor wie liever wegdroomt in een zacht matras.

Gemini - Duosleep Mattress

Gasten houden van vrijheid tijdens hun verblijf in een hotel, op een cruiseschip of op een vakantiepark. Zij willen comfort en keuzevrijheid. Welke specialiteit op de menukaart kies ik uit? Welk toeristisch uitstapje ga ik maken? Is het dan niet vreemd dat uw gasten niet kunnen kiezen uit de manier waarop zij slapen? Daarom geloven wij in de veelzijdigheid en kwaliteit van het Gemini Duosleep Mattress.

 

Weinig slaap of een gebroken nachtrust kan het vakantieplezier of de concentratie van een zakenreis ontnemen. Toch is het lastig om aan de verwachtingen te voldoen van ieder type gast. Daarom ontwikkelde Dream Well het Gemini Duosleep Mattress. Dit hoogwaardige matras is er voor verschillende soorten gasten. Voor de slapers die op een hard matras willen ontspannen, is er de blauwe zijde. De witte zijde is er voor wie liever wegdroomt in een zacht matras.

 

Specificaties:

  • Volledig brandvertragend.
  • Het matras is gemaakt van hoogwaardig Pantera-schuim.
  • Pantera is opencellig en ventileert hierdoor uitstekend.
  • Het materiaal past binnen de norm van Oeko-Tex 100 productklasse.
  • Op aanvraag zijn alle afmetingen leverbaar.


Voor vragen bent u welkom in onze showroom of maken wij graag een persoonlijke afspraak met u.

 

Contact