U bevindt zich op: Zakelijk. Klik hier voor Particulier

Slaapsystemen

 

Slaapsystemen omvat alles wat met slapen te maken heeft. Boxspring, lattenbodem of ledikant, voorzien van een matras. Aangevuld met bedlinnen, hoofdkussens en dekbedden. Dream Well zet zich volledig in om aan uw wensen te voldoen. We produceren in eigen beheer en zijn hierdoor in staat om zowel standaard producten als maatwerk te leveren.

 

Klik op de verschillende buttons voor meer informatie over de verschillende onderdelen binnen "Slaapsystemen". Wanneer u vragen heeft, neem dan gerust contact met ons op.

 

Contact

 

 • Matras

  Matras

  Bij Dream Well bent u aan het juiste adres voor een goed en eerlijk advies op het gebied van matrassen. Het is mogelijk om standaardmaten te leveren, maar het is ook mogelijk om deze volledig op maat voor u te maken. Hierbij kunt u denken aan matrassen met een bijzondere afmeting, maar ook aan matrassen met een schuinte, een haakse of een ronde hoek.

  Lees meer

 • Boxspring

  Boxspring

  Een boxspring geeft een chique en luxueuze uitstraling. Daarnaast geeft het slapen op een boxspring uw klanten of gasten een heerlijk comfortabel gevoel. Dan hebben we het nog niet eens over de lange levensduur van een boxspring en de mogelijkheden om een boxspring te restylen/herstofferen.

  Lees meer

 • Ledikant

  Ledikant

  Voor hotels en cruiseschepen heeft Dream Well een speciale lijn aan stalen ledikanten ontwikkeld.

  Lees meer

 • Lattenbodem

  Lattenbodem

  Gemaakt op iedere gewenste afmeting. Bij aanschaf van een lattenbodem adviseren wij tevens een passend matras.

  Lees meer

 • Dekbedden en kussens

  Dekbedden en kussens

  Een aangenaam hoofdkussen en dekbed is onmisbaar voor een gezonde en fijne nachtrust. Wij selecteren daarom uitsluitend de hoogste kwaliteit grondstoffen voor onze tijken en dekbed- en hoofdkussenvullingen.

  Lees meer

 • Bedlinnen

  Bedlinnen

  Ons assortiment bedlinnen loopt van standaard kwaliteit tot zeer luxe materialen, van 100% extra fijn Egyptisch katoen tot satijn.

  Lees meer