0183-500684   |    info@dreamwellbv.nl

 

 

Kindermatrassen

Goede kindermatrassen zijn belangrijk

Een mens brengt ongeveer een kwart tot een derde van zijn leven slapend door. Bij pasgeboren kindjes ligt dit percentage nog veel hoger. Daarbij komt dat zij nog in de groei zijn. Het is daarom erg belangrijk dat tijdens de slaap het lichaam de juiste houding aanneemt. Hierdoor kunnen klachten op latere leeftijd voorkomen worden. Dream Well zet zich daarom in om de beste te zijn in het produceren van matrassen voor baby's, peuters, kleuters en tieners. Ons mooie assortiment kindermatrassen vindt u in de prachtige winkels van Baby en Tiener Megastore in Sliedrecht en Capelle a/d IJssel.

 

Welk matras past bij mijn kind?

Wanneer u van plan bent om voor uw (aankomende) kind een matras aan te schaffen, is het begrijpelijk dat u niet goed weet welk matras u moet kiezen. Een belangrijke factor daarbij is het budget dat u tot uw beschikking heeft. Natuurlijk kunt u ervan op aan dat alle kindermatrassen van Dream Well goed zijn voor uw kind, maar er zit tussen de verschillende matrassen wel verschil in comfort, vocht- en luchtcirculatie, en daardoor dus ook verschil in prijs. Wanneer uw kinderen wat ouder worden, kunnen zij zelf aangeven aan welk matras zij de voorkeur geven, maar ook dan zijn factoren als lichaamslengte en gewicht belangrijk om tot het juiste matras te komen. Op al deze facetten adviseren wij u graag.

 

Een kindermatras op maat

Tegenwoordig zijn er tal van verschillende wiegjes en ledikanten met allemaal verschillende maten. U wilt een bepaald matras, maar u kunt deze niet in de juiste maat vinden. Of misschien heeft u nog een wiegje van vroeger, waar u bijvoorbeeld zelf in heeft gelegen, maar is het matras aan vervanging toe en kunt u nergens meer de juiste maat vinden. Geen probleem! Dream Well is gespecialiseerd in maatwerk en kan dus ieder matras naar uw wensen maken.

 

Vragen over kindermatrassen?Kindermatrassen

Bent u benieuwd naar ons assortiment kindermatrassen, bent u op zoek naar een dealer in de buurt of heeft u een andere vraag? Neem dan contact met ons op via het contactformulier. Wij helpen u graag!